onsdag 28 mars 2012

Doktorns order

Var till min psykdoktor igår. Har stränga order att få ordning på min sömn.
Han sa det så många gånger så att till slut började jag skratta och sa att du har ju sagt det x antal gånger men han menade att jag kan inte höra det för mycket.
Ska äta atarax i några dagar och har jag inte sovit ordentligt så sätter han in knockoutpiller på måndag.

I natt har jag sovit sådär så det blir till att höja ataraxen i kväll.

3 kommentarer:

  1. Hur hög dos Atarax har du fått? Jag har visst maxdosen, 50mg per natt. Det funkar faktiskt helt ok, även om jag vaknar så somnar jag om på en gång. Hoppas verkligen att du får ordning på det också. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min maxdos är 100 mg per dygn.
      Enligt min läkare så är det inte ovanligt att gå upp till den dosen och en del har tom högre. Han har forskat på sömn så jag hoppas att han har rätt för det låter onekligen mycket.

      Tog 50 mg i natt och har sovit ok förutom att jag var tvungen att gå ut med en nödig hund vid 02.30 och det gjorde naturligtvis att jag vaknade till ordentligt.

      Jag tar också 500 mg magnesium till natten eftersom jag domnar i både armar och ben och det har blivit lite bättre. Kanske skulle funka på dig Jenny, med tanke på din RLS.

      Kram

      Radera
  2. Jag tar magnesium redan, det har jag gjort i flera år. :-) Det är bättre med det, vilket säger något om hur illa det var innan. 100 mg per dygn låter rätt, och 50 som "sömndos" har jag ju också.
    Även jag var tvungen att gå ut med nödig hund i natt. :-( Stackars hundisarna. Kram!

    SvaraRadera