fredag 8 november 2013

Svensk sjukvård, blä

Har haft problem med otroligt mycket vätska i kroppen. Rejäla ödem. Min läkare tar det inte på allvar för alla prover är ju bra. Det gör rejält ont och känns som om jag har en för trång våtdräkt på mig.

I förra veckan blev jag ännu sämre och fick smärtor i njurarna. Åker in men ingen gör något, smärttålig som jag är. Hemskickad med Voltaren och orden det kan vara njursten.

Var på CT idag. Hoppas man kan se vad problemet är.

6 kommentarer:

  1. Vad otäckt, det är ju inte klokt att de inte tar dig på allvar! Jävla skitsjukvård. *arg* Hoppas att du slipper njursten och att de kan se vad felet faktiskt är. Kram på dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. De är hopplösa, suck.
      Har inte fått något svar på vad som är fel men det har lugnat sig.
      Kram

      Radera
  2. Man för väl för 17 inte ödem av njursten!!
    Sverige HADE bra sjukvård, vi var berömda i hela världen för det. Men nu dör folk som flugor av slarv och "penga-brist".
    Ibland när jag vaknar för tidigt tittar jag på TV4Fakta, dansk och engelsk sjukvård. Där ser de HELA patienten och där finns resurser.
    Här ska de nu riva hela huset där korttidsvård, demensvård och vården för döende finns. Det finns inga andra lokaler! Småstad i Norrland! Och (S) styrt Landsting.
    Vi har inget sjukhus, måste åka minst 4 mil, ibland 8.
    Nu blir jag bara mer irriterad, måste nog bli en ny blogg igen!

    Stå på dig och lär dig EN sak! Du måste t o m överdriva dina smärtor för att bli tagen på allvar. Man kan inte vara smärttålig idag, då kommer man ingenstans.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet att man inte får njursten av ödem men läkaren var totalt inkompetent. Vet också att det är dumt att inte överdriva men jag är som sagt smärttålig. Ska prata med honom imorgon och kräva att han skickar mig vidare.
      Kram

      Radera
  3. Har du möjlighet att maila SandT på sofia@sandt.nu. Kommer gärna i kontakt med dig.

    SvaraRadera